“Arap Baharı ve Gerisindeki Koşullar Paneli” İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleştirildi

İÜ İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Havva Tunç’un düzenlediği “Arap Baharı ve Gerisindeki Koşullar Paneli”, 22 Nisan 2013 Pazartesi günü İÜ Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele İÜ İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Havva Tunç ve İÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hikmet Kırık’ın yanı sıra Cumhuriyet Gazetesi Köşe Yazarı Dr. Öztin Akgüç konuşmacı olarak katıldı.

Panelde Arap Baharı’nın yaşandığı ülkelerdeki siyasi yapılanma, halk hareketlerinin protesto nedenleri ve bu bölgelerdeki özgürlük anlayışı gibi başlıklar tartışıldı.

İstanbul Üniversitesi öğrencileri ve akademik personelinin katıldığı “Arap Baharı ve Gerisindeki Koşullar Paneli” başlıklı panel soru ve cevap bölümüyle son buldu.

25/04/2013