Export date: Tue Sep 26 1:52:40 2017 / +0000 GMT

İstanbul Üniversitesi 8. Uniminicup Basketbol Şöleni’ne Ev Sahipliği Yaptı

İÜ Avcılar Kampüsü Spor Kompleksi’nde gerçekleşen Uniminicup basketbol şöleninin bu sene 8.’si gerçekleşti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile birlikte yapılan final tam bir karnaval havasında geçti.

TBF Alt Yapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak, TBF Basketbol Ligler koordinatörü Ayhan Özgümüş ve TBF Alt Yapı Yöneticisi Emre Türegün de bu heyecanı miniklerle paylaştı. Hekimoğlu Ali Paşa İ.Ö.O öğrencilerinin hazırlamış olduğu dans, folklor ve zeybek gösterileri ile final maçı tam bir bahar, barış, dostluk ve kardeşlik atmosferine büründü.

Veliler tarafından da büyük ilgi gösterilen program dolu dolu geçti. Final maçında Beş Yıldız ve Fener Ataşehir karşılaşması nefes kesti. 6 grup içinde toplam 43 takım yer aldı. Çekişmeli, zevkli ve heyecan dolu geçen maçlardan altı birinci takım çıktı. Şampiyon takımlara kupa ve madalyalarını İÜSBK başkanı Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu ve SKS Daire Başkanı Prof. Dr. Hasan Alpak verdi. Şampiyonlara İBB Gençlik ve Spor Birliği’nden hediyeler verildi. 2.‘lik kupalarını Galatasaray Futbol Akademi Direktörü Fatih İbradı. 3.’lük kupa madalyalarını İÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Güneş verdi. Turnuvamıza katılan takımların madalyalarını Uzm. Dr. Ertuğrul Kerey takdim etti.

Centilmen kupa ve madalyaları Hekimoğlu Ali paşa İ.Ö.O Müdürü Orhan Tümsavaş; Kinetix en değerli oyuncu ödüllerini TBF Altyapı Ligler Müdürü Samer Şenbayrak; Kinetix sayı kralı ödüllerini ise TBF Basketbol ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş ile hakem komitesinden Sebahattin Merdan verdiler. En değerli oyuncu ve sayı kralına Kinetix’ten çeşitli armağanlar hediye edildi.

fener ataşehirr

Post date: 2013-04-25 09:18:00