TÜBİTAK Bilgilendirme Toplantısı İstanbul Üniversitesi’nde Gerçekleştirildi

TÜBİTAK, akademisyenlere ve öğrencilere yönelik burs ve destek programları bilgilendirme toplantısı, 16 Nisan 2013 tarihinde İÜ Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şafak Sahir Karamehmetoğlu yaptı.

İki oturumda gerçekleştirilen toplantının birinci oturumunda, TÜBİTAK Tarım Ormancılık ve Veterinerlik Araştırma Destek Grubu Grup Yürütme Komitesi Sekreteri Prof. Dr. Cengiz Sancak ve Burçin Alparslan akademisyenlere yönelik, destek, yarışma programları ve Ar-Ge destekleri ile ilgili bilgilendirmenin ardından İstanbul Üniversitesi’nin TÜBİTAK yarışma ve Ar-Ge desteklerine katılma oranlarını sundu.

Toplantının birinci oturumuna İÜ İktisat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, İÜ Genel Sekreteri Metin Küçük ve İÜ Genel Sekreter Yardımcısı Figen Cihan katıldı.

Toplantının ikinci oturumunda ise, lisans ve lisansüstü öğrencilerine burs, destek ve yarışma programları hakkında bilgi verildi. Değerlendirme sistemi ve başvuru dosyası hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar belirtildi. Soru-cevap bölümünden ardından program sona erdi.

18/04/2013