İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü 4/B Sözleşmeli Personel İlanı

Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesine bağlı Gökçeada Deniz Araştırmaları Biriminde görevlendirilmek üzere giderleri Özel Bütçeden karşılanarak 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda yer alan ek 2inci maddenin (b) fıkrasına göre 2012 KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonda sözleşmeli personel alınacaktır.

4Bsuurunlerimuh

ARANILAN ŞARTLAR

1-Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar  aranır.
2-
Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
3-
Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek.

4- 2012 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve  (B) grubu KPSS-P3 puan türünden 60 ve üzerinde puan almış olmak,
5-
5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin  5.  Fıkrası  a ) 2  bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen  görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden  itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURU ŞEKLİ:

Adayların, ilanın gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) www.istanbul.edu.tr adresindeki Başvuru formunu eksiksiz doldurarak (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere Personel Daire Başkanlığınca onaylanmış) aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçlan ÖSYM Başkanlığından Kurumumuz tarafından teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır. Sadece bir pozisyon için aranılan nitelik kodu belirtilerek  başvuru yapılacaktır. Birden fazla başvuru yapıldığı takdirde her iki başvuru da geçersiz sayılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır

İSTENİLEN BELGELER:

-Fotoğraflı Başvuru formu
-Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi
-Diploma veya mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi
-2012 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

Başvurular   Komisyon  tarafından  değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde www.istanbul.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru  zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.istanbul.edu.tr adresinden  takip  edilmesi gerekmektedir.  İlgililere yazılı  yada  sözlü  ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

* Başvuru ve atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı tespit edilenlerin sözleşmesi yapılmaz.  Sözleşme yapılmış olsa dahi fesih edilir.  Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamaz.

* İlanda bulunmayan hükümler için genel mevzuat  hükümleri  geçerlidir.

17 Nisan 2013 tarihinde Hürriyet Gazetesinde yayınlanmıştır.

Başvuru tarihi:     17 Nisan 2013 -02 Mayıs 2013 mesai bitimi

Dilekçe Örneği İçin TIKLAYINIZ.

Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ.

17/04/2013