İstanbul Üniversitesi Öğrencileri İnegöl Modef Fuarında

ormanfuar

Üniversitemiz Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü, önemli fuarlar arasında bulunan ve orman ürünleri sanayinin önemli bir kesiminin yer aldığı İnegöl MODEF fuarında katılımcı olarak yer almıştır. Fuar alanında 01-03 Nisan 2013 tarihlerinde, stand açılarak tanıtım yapılmış, firmalarla görüşmelerde bulunulmuş ve endüstriyel gelişmeler yerinde izlenmiştir.

İFOR Fuarcılık tarafından organize edilen 29. İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, Bursa’nın İnegöl ilçesinde Hikmet Şahin Kültür Parkı Uluslar Arası Fuar Merkezi ‘nde gerçekleştirilmiştir. 01-07 Nisan 2013 tarihleri arasında devam eden fuara “Modern, Klasik, Eskitme ve Modüler Mobilya, Yemek ve Yatak Grupları, Koltuklar, Sandalyeler ve Kanepeler, Bebek ve Genç Odaları, Mobilya Aksesuarları” kategorilerinde 155 katılımcı firma destek vermektedir.

Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. K. Hüseyin KOÇ’da 3 Nisan Çarşamba günü fuar katılmış, Araş.Gör. Dr. Zeki CANDAN, Araş.Gör. Emel ÖZTÜRK ve Araş.Gör. Ender HAZIR ve başarı sıralamasına göre seçilmiş 29 öğrenci ile birlikte fuar alanında firmalara kurumsal ziyaretler gerçekleştirmiştir.

Üniversitemizin öğrencilerine fuarda yoğun ilgi gösterilmiştir. İnegöl Belediye Başkanı  Alinur AKTAŞ,  öğrencilerimizi ağırlayarak fuar hakkında genel bilgi vermiş, öğrencilerin görüş ve değerlendirmelerini almıştır. Ayrıca Mobilya TV, Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. K. Hüseyin KOÇ ile bir röportaj gerçekleştirmiştir

Fuarda bölümümüze stand tahsis edilmesini sağlayarak katılımcı olarak bulunma fırsatını sunan ve öğrencilerimizi özenle ağırlayan İFOR Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Belediye Başkanı Sayın Alinur AKTAŞ’a ve İFOR Fuarcılık Dış İlişkiler Sorumlusu Aysun SANATÇI’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Basında yer alan haberler:

16/04/2013