“Psikanalitik Psikopatolojide Sınırlar Sorunu” Toplantısı İstanbul Üniveritesi’nde Yapıldı

İstanbul Üniversitesi ve Paris 13 Üniversitesi Psikoloji bölümleri ortaklığında gerçekleştirilen “Psikanalitik Psikopatolojide Sınırlar Sorunu” başlıklı etkinliğe üniversitemiz ev sahipliği yaptı.

5-6 Nisan 2013 tarihlerinde Fen Fakültesi Cemil Bilsel Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğin açılışı, Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Ayçiçeği Dinn ve Uygulamalı Psikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tevfika İkiz tarafından yapıldı.

İstanbul Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi ve Paris 13 Üniversitesi akademisyenleri, psikanalitik psikopatolojide çokça ele alınan “sınır durumlar” kavramını çok yönlü olarak tartışmaya açtılar.

5-6 nisan duyuru

05/04/2013