Kariyer Günleri 2013 İÜ’de Gerçekleştirildi

İstanbul Üniversitesi Kariyer Günleri 2013, 2-5 Nisan 2013 tarihleri arasında İÜ Kongre ve Kültür Merkezi, İşletme Fakültesi Tekeli Salonu ve Mühendislik Fakültesi Ali Rıza Berkem Salonu’nda olmak üzere 3 farklı yerleşkede gerçekleştirildi.

İÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen Kariyer Günleri 2013’de “CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri”, “Eğitimden İş Hayatına Geçiş Süreci” ve Sosyal Medya Direktöründen “Sosyal Medya ve Türkiye” adlı paneller yapıldı.

Kariyer Günleri’nde öğrenciler; gıda sektöründen, banka sektörüne, eğitim sektöründen, bilişim sektörüne, otomotiv sektöründen sigorta sektörüne alanlarında en iyi şirketlerle staj imkânı için görüşme fırsatı buldular.

04/04/2013