Kur Savaşları ve Pazar Paylaşımı Paneli İÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde Yapıldı

İÜ İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Havva Tunç’un düzenlediği “Kur Savaşları ve Pazar Paylaşımı Paneli” 1 Nisan 2013 Pazartesi tarihinde İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Binası’nda gerçekleştirildi. Panelde İÜ İktisat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Havva Tunç ve Prof. Dr. Nihal Tuncer’in yanı sıra Bloomberg HT Sunucusu-Gazeteci Aslı Şafak ve Hukukçu-Yazar-Gurme Gülay Uçtum konuşmacı olarak yer aldı.

İstanbul Üniversitesi öğrencileri ve akademik personelinin katıldığı Kur Savaşları ve Pazar Paylaşımı başlıklı panelde Merkantalist Düşünce, Ekonomi Politiği, Sermayenin Serbestleşmesi ve Kur Savaşı Nedir, Var mıdır gibi alt başlıklar tartışıldı. Panel soru ve cevaplarla son buldu.

03/04/2013